YLEISURHEILUKOULU

Yleisurheilukoulun säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä hypätään, heitetään ja juostaan hymyssä suin. Kaikille lapsille avointa yleisurheilukoulua järjestetään myös Paimiossa. Tule paikan päälle seuraamaan liikunnan riemua aidoimmillaan!

Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton seuroille tarkoitettu, maksuton yleisurheilukouluketju.

Yleisurheilukoulun säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä opitaan monipuolisia perustaitoja. Hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen lisäksi kehittyvät myös tärkeät sosiaaliset taidot. Kivan harrastuksen kautta lapset ja nuoret oppivat myös huolehtimaan omasta terveydestään.

Suomen Urheiluliiton lasten yleisurheilun punaisena lankana on ajatus kaikkien lasten mukaan ottamisesta toimintaan. Yleisurheilukouluun hyväksytään mukaan niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat liikkua ja nauttia yleisurheilusta ilman numerolappua.

 

 

 

YU-LISENSSI

Lisenssi sisältää:

* alle 13-vuotiaiden lisenssiin sisältyy Sporttiturva

Sporttiturva lyhyesti

Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena. Esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan voimassa ollessa.

Lisätietoja ja toimintaohjeet sivuilta vahinkoapu.pohjola.fi ja op.fi sekä palvelunumerosta 0303 0303.
Sporttiturvan vakuutusehdot L1904.

HUOM! Mikäli olet 20 v. tai vanhempi, niin varmista, että sinulla on kattava vakuutus.


* Spurtti News -lehti 8 - 13 vuotiaille (1 kpl/perhe, 2001 - 2006 välisenä aikana syntyneet).


* Kilpailupa SUL:n alaisissa kilpailuissa.

 

Lisätieto Sporttiturvasta