Miten aloitan hyppäämisen

 

Mäkihyppäämisen voi aloittaa ympäri vuoden tulemalla Paimion Varasvuorelle mäkihypyn kokeilupäivinä, joita järjestetämme ajoittain lauantaisin, tiedotamme näistä lisää facebookissa. Toivotamme tervetulleeksi mäelle kaikki mäkihypystä kiinnostuneet tytöt ja pojat 5-vuotiaasta ylöspäin.

Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan varusteisiin ja harjoitellaan oikeaa laskuasentoa pienin vauhdein, joten ei haittaa vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta suksilajeista. Hyppääminen aloitetaan Varasvuoren juniorimäistä (K3, K8, K15) ja taitojen karttuessa on mahdollisuus siirtyä hyppäämään aina isompiin mäkiin (K29, K58). Varusteita saa lainaksi, mutta hanskat/sormikkaat on hyvä olla kädessä ja mukaan voi ottaa oman laskettelukypärän, jos sellainen löytyy kotoa, lainakypäriäkin on tarjolla. 

Mäkihyppyyn tutustumisen jälkeen voi siirrytä Paimion Urheilijoiden Mäkijaoston mäkihyppyryhmään.

Huom. mäkikoululaiset eivät ole vakuutettuja - suosittelemme hankkimaan edullisen vakuutuksen sisältävän skipassin, joka oikeuttaa myös kilpailutoimintaan!

Lisätietoja: Valtteri Schleutker, valtteri.sch@gmail.com, 040-865 3561

 

 

 

 

 

 

 

 


Mäkihyppyharrastus aloitetaan opettelemalla laskuasentoa alastulorinteessä ja ensihypyt kokeillaan turvallisesti pikkuhyppyristä.