Miten aloitan hyppäämisen?

Seuraava kokeilupäivä järjestetään syksyllä - seuraa ilmoituksia Facebook-sivuillamme!

 

Mäkihyppäämisen voi aloittaa ympäri vuoden tulemalla Paimion Varasvuorelle (Loppistentie 110, Paimio) mäkihyppykouluun tai mäkihypyn kokeilupäivään (joita järjestetämme ajoittain, tiedotamme näistä lisää facebookissa) tai olemalla suoraan yhteydessä valmentajaamme (yhteystieddot alla) sopiaksesi mahdollisuudesta tulla kokeilemaan harjoitusvuoroissamme tiistaisin, torstaisin tai lauantaisin. Toivotamme tervetulleeksi mäelle kaikki mäkihypystä kiinnostuneet tytöt ja pojat 5-vuotiaasta ylöspäin.

Tarvitset mukaan vain hanskat (esim. puutarhahanskat), muut tarvittavat välineet saat lainaan. Jos sinulla on oma laskettelukypärä, ota myös se mukaasi, lainakypäriäkin on tarjolla. Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan varusteisiin ja harjoitellaan oikeaa laskuasentoa pienin vauhdein, joten ei haittaa vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta suksilajeista. Lajista innostuessaan voi siirrytä harjoittelemaan Paimion Urheilijoiden Mäkijaoston mäkihyppyryhmään. Hyppääminen aloitetaan Varasvuoren juniorimäistä (K3, K8, K15) ja taitojen karttuessa on mahdollisuus siirtyä hyppäämään aina isompiin mäkiin (K29, K58).

Huom. mäkikoululaiset eivät ole vakuutettuja - suosittelemme hankkimaan edullisen vakuutuksen sisältävän skipassin, joka oikeuttaa myös kilpailutoimintaan!

Lisätietoja: Valtteri Schleutker, valtteri.sch at gmail.com, 040-865 3561

 

 

 

 

Varasvuoren hyppyrimäet, Loppistentie 110, Paimio

Varasvuori, Loppistentie 110, Paimio

Varasvuori - Turku, Kauppatori 30 km

Varasvuori - Salo, Salon tori 30 km

Varasvuori - Kaarina, Kaarinan tori 24 km

Varasvuori - Lieto, keskusta 24 km


Mäkihyppyharrastus aloitetaan opettelemalla laskuasentoa alastulorinteessä ja ensihypyt kokeillaan turvallisesti pikkuhyppyristä.
Mäkihyppäämisen voi aloittaa niin kesällä kuin talvellakin.