PAIMION URHEILIJAT PALKITSI KAUDEN PARHAITA

30.11.2020

Vallitsevan tilanteen takia Paimion Urheilijat järjesti kauden palkitsemistilaisuuden poikkeuksellisesti ulkona urheilukentällä 22.11.2020. Harmaat pilvet ja sade eivät latistaneet tunnelmaa. Seuran parhaana palkittiin kaksi Suomen mestaruutta voittanut  17- vuotias pikajuoksija Emma Tainio. Kesäkauden parhaana palkittiin kolmiloikkaaja ja Kalevan Kisojen finalisti Pinja Kössi. Talvikauden paras oli mäkihyppääjä Vilho Kilpeläinen. Vuoden valmentajana palkittiin mäkihyppyvalmentaja Valtteri Schleukter. Perinteisen Immaisin stipendin sai hiihtäjä Lassi Juhanoja. Kannustestipendejä jaettiin jaostoittain. Mäkihyppääjistä stipendin saivat Raakel Karhumaa, Emmi Ahokas ja Matias Schleukter. Yleisurhelun puolelta stipendin saivat Minka Kuisma, Sofia Juntunen ja Sanna Ajo. Hiihtojaosto käyttää stipendit nuorten toimintaan.

Nuorille urheilijoille suunnattu Jukka Salmela-stipendi jaettiin neljälle urheilijalle, Emmalle, Pinjalle, Krista Puistolle ja Sanna Ajolle.

 

Yleisurheilujaoston päätöstilaisuus oli myös samalla kertaa. Vuoden tulokas Minka Kuisma palkittiin harjoitusrullalla. Kannustepalkinnon hyppynarun saivat Mikaela Närvä ja Arttu Aaltonen. Vuoden sisupussi Siina Gröndahl sai kilon käsipainot juoksuharjoitteluun. Monipuolisin yleisurheilija saa ELMO- pokaalin, joka on kiertopalkinto. Tämän vuoden ELMO on Venla Tainio. Venla palkittiin myös tasapainotyynyllä. Vuoden toimitsijat Heikki Aro ja Carin Ajo palkittin Tero Pitkämäki-kirjalla.