Antti-Pekka Niinistölle maantiejuoksun SM-hopeaa Joensuussa

26.4.2009

Niinistö juoksi 19-vuotiaiden sarjassa 10 km aikaan 33.08 ja jäi vain kaksi sekuntia voittajasta, Juuan Jänteen Oskari Pennasesta.

MAANTIEJUOKSUN SM-KILPAILUT JOENSUUN REIJOLASSA 25.4.2009

Tulokset

10 km kilpailurata:
10 km:n kilpailussa juostiin 5,236 km:n ja 4,764 km:n kierrokset. Korkeusero 12 m ja kokonaisnousu kierroksella noin 33 m. Rata muuten koko matkalta päällystetty, mutta toisella kierroksella 200 m soratietä. Korkein kohta kierroksen puolivälissä, jossa ensimmäisellä kierroksella tasannetta noin 300 m ja toisella kierroksella Louhelantiellä heti loiva alamäki.