Tiina Haapanen korkeushypyn suomenmestari N22-sarjassa

2.3.2008

Tiina Haapanen.
Matti Mäkitalo. Kuvat copyright © 2008 Ari Haapanen

Matti Mäkitalo otti SM-pronssia M17-sarjan kolmiloikassa. Kumpaakin valmentaa Ari Haapanen.

Tiina Haapanen otti suomenmestaruuden tuloksella 172 cm. Mestaruus oli hänelle kolmas hallissa juniorisarjoissa. Tämä vuosi on viimeinen juniorisarjoissa. SM-mitaleja on korkeushypystä kertynyt tähän asti yhteensä huimat 15 kpl - ja ikää vasta 22 vuotta!

Matti Mäkitalo hyppäsi tänään kolmiloikan viimeisellä kierroksella oman ennätyksensä 13,65 ja sillä ratkesi myös mitali. Jo lauantaina hän sijoittui neljänneksi pituushypyssä niin ikään omalla ennätyksellä 650 - myös viimeisellä hypyllään. Tämä oli Mäkitalon ensimmäinen SM-mitali hallissa, ennestään hänellä on SM-hopeaa viime kesältä Kuopiosta, myöskin kolmiloikasta.

Hän voitti myös Koululiikuntaliiton suomenmestaruuden Helsingissä viime syyskuussa - kolmiloikasta!

ks. tarkemmin Jyväskylän SM-hallikilpailut nuoret 17-22v