PU voitokkaana ladulla

3.2.2007

Julkaistu Kunnallislehti 2.2.2007:

Paimion Urheilijat aloittivat kilpailukautensa viikko sitten Alastaron Urheilijoiden Vampulan hiihtomajan maastossa järjestämissä kansallisissa vapaan hiihtotyylin kisoissa.

Parhaiten paimiolaisista menestyi kymppipojissa Johannes Tuominen sijoittumalla hopealle, samanikäinen Aleksi Parttimaa hiihti neljänneksi. Muut neljä PU:n hiihtäjää eivät päässeet ihan parhaimpaansa niukkalumisella lähes varvikossa kulkeneella 1,75 km latu-uralla.

Toisin kävi viime lauantaina, jolloin yhdeksän PU:n hiihtäjää oli mukana Someron Esan järjestämissä kansallisissa perinteisen tyylin Plussa-hiihdoissa Tammelan liikuntakeskuksessa. Noin 2,5 kilometrin latu-ura oli sekoitus tykitettyä ja luonnonlunta ja pakkastakin oli kipakat 10 astetta.

Alle 10-vuotiaiden poikien sarjassa Johannes Tuominen kipusi jälleen palkintokorokkeelle - tällä kertaa voittajana, seuratoveri Aleksi Parttimaa varmisti PU:lle kaksoisvoiton. Ahvenlammen sisarukset Amanda ja Anton voittivat 14-vuotiaiden sarjat. Muut korokkeella pokanneet olivat Jonne Savo (toinen) 16-vuotiaissa sekä Toni Kukkonen (toinen) ja Sakari Parttimaa (kolmas) M35-sarjassa.